Dränering Karlskoga

RING OSS - 0586-73 92 91

Enskilt avlopp

Enskilt avlopp i Karlskoga.

Vi utför inte bara dränering i Karlskoga, utan åtar oss alla typer av markarbeten. Enskilt avlopp är ett område där vi också är mycket skickliga. Precis som när vi utför dränering i Karlskoga garanterar vi att vi kan anlägga ett enskilt avlopp åt dig, oavsett hur markförhållandena ser ut på platsen. Kontakta oss för en offert på enskilt avlopp eller dränering i Karlskoga!

Fråga oss om enskilt avlopp

Utsläpp av avloppsvatten räknas som miljöfarlig verksamhet och därför finns det strikta regler kring anläggning av enskilt avlopp. Till skillnad från dränering i Karlskoga måste du till exempel ansöka om tillstånd hos kommunen om du vill ha ett enskilt avlopp.

Vi hjälper dig gärna med underlag till din ansökan och du kan när som helst ställa frågor till oss om enskilt avlopp, dränering i Karlskoga eller andra markarbeten som du känner att du behöver veta mer om. När vi bygger ditt enskilda avlopp kan du självklart vara helt trygg med att det uppfyller de bestämmelser som finns så att naturen inte tar skada.

2 markbaserade reningsmetoder

Markbaserad rening är det vanligaste när det kommer till enskilt avlopp. Det kan göras med antingen markbädd eller infiltration.

  • Med infiltration renas avloppsvattnet genom att naturligt sippra ner genom marken. Den här metoden är inte alltid lämplig, men om markförhållandena på platsen fungerar för det kräver en infiltrationsanläggning mycket lite tillsyn och underhåll.
  • När infiltration inte är lämpligt kan rening i markbädd vara ett bra alternativ. Då renas avloppsvattnet istället genom att rinna ner genom en konstruerad bädd av sand snarare än genom det naturliga jordlagret på platsen.

När du anlitar oss för enskilt avlopp eller dränering i Karlskoga har du som privatperson rätt till ROT-avdrag. Vi sköter allting som har med avdraget att göra åt dig och bakar in det i priset. Välkommen till oss när du behöver enskilt avlopp eller dränering i Karlskoga!

TMJ Entreprenad AB


Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr

0586-73 92 91

[javascript protected email address]

559262-4992


Dränering

Enskilt avlopp


logo-image

Om Oss

Livet är för kort för att bo i ett fuktskadat hus. Låt oss ta hand om din dränering i Karlskoga så får du ett torrt, varmt och tätt hus!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

TMJ Entreprenad AB

Org nr: 559262-4992
Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr
Tel: 0586-73 92 91

Hitta hit