Dränering Karlskoga

RING OSS - 0586-73 92 91

Om oss

Dräneringsrör och inspektionsbrunn i ett uppgrävt dike.

TMJ Entreprenad AB är vi engagerade markarbetare som brinner för att ge våra kunder högkvalitativ dränering i Karlskoga. Företaget grundades av Tobias Michael Johansson 2020, men vi har lång erfarenhet i branschen trots att företaget är ungt. Hos oss står kunden alltid i centrum och vi utför våra uppdrag så grundligt och noggrant det bara går för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Kontakta oss när du behöver dränering i Karlskoga!

Våra tjänster

Vår förstklassiga dränering i Karlskoga är något som utmärker vårt företag, men vi har jobbat med olika typer av markarbeten i 10 år och kan även erbjuda en rad andra tjänster:

  • Enskilt avlopp.
  • Stenläggning av uteplatser, garageuppfarter och mycket mer.
  • Husgrunder. Här kan vi erbjuda helentreprenad.
  • Stenmurar och stentrappor i trädgården.
  • Övriga markarbeten.

Vad kan vi göra för dig? Behöver du dränering i Karlskoga, eller vill du snygga till trädgården med en härlig stenbelagd terass? Kontakta oss idag så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi jobbar! Flera av våra tjänster ger rätt till ROT-avdrag.

Varmt och personligt bemötande

De flesta av våra kunder är privatpersoner som anlitar oss för att utföra ganska omfattande arbeten i direkt anslutning till deras hem. Det är vi mycket ödmjuka inför, och vi känner oss lika hedrade för varje kund som väljer oss när de behöver dränering i Karlskoga.

Just eftersom vi främst arbetar åt privatpersoner anser vi att den personliga kontakten är A och O. Vi vill att kunder som väljer oss för sin dränering i Karlskoga inte bara ska bli nöjda med vår yrkesskicklighet, men också känna att vi är lyhörda inför deras behov och önskemål och att vi bryr oss på riktigt.

Välkommen att kontakta oss! Vad du än behöver inom markarbete och dränering i Örebro så kan vi ordna det.

TMJ Entreprenad AB


Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr

0586-73 92 91

[javascript protected email address]

559262-4992


Dränering

Enskilt avlopp


logo-image

Om Oss

Livet är för kort för att bo i ett fuktskadat hus. Låt oss ta hand om din dränering i Karlskoga så får du ett torrt, varmt och tätt hus!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

TMJ Entreprenad AB

Org nr: 559262-4992
Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr
Tel: 0586-73 92 91

Hitta hit