Dränering Karlskoga

RING OSS - 0586-73 92 91

Dränering

En av våra grävskopor står på en grusplan med ett antal andra maskiner i bakgrunden.

Dränering i Karlskoga är vår specialitet – vi har hjälpt kunder med dränering i Karlskoga i 10 års tid och vi klarar alla markförhållanden. En dränering gjord av oss är en god investering för framtiden. Kontakta oss för en offert!

Högkvalitativ dränering i Karlskoga

Ditt hus utsätts hela tiden för vatten och fukt både ovanifrån i form av nederbörd, och underifrån i form av grundvatten. För att huset ska klara av att stå emot naturens element är det viktigt att dräneringen fungerar tillfredsställande och leder bort vatten från huset så att det inte drar på sig fuktskador.

En bra dränering i Karlskoga kan hålla i 40 år, men det är vanligt att man behöver lägga om dräneringen oftare än så. Faktorer som påverkar är till exempel markförhållanden, husgrundstyp, och hur den senaste dräneringen gjordes.

Vi har sett och jobbat med alla varianter och garanterar att vi kan ta hand om din dränering i Karlskoga, oavsett hur läget ser ut för just ditt hus. Framför allt så backar vi aldrig från en utmaning, ovanliga och kluriga omständigheter är snarare något som sporrar oss!

Dränering i Karlskoga – så funkar det

En dränering i Karlskoga är ett omfattande projekt där vi måste gräva upp ett dike runt hela huset för att komma åt att jobba. Det är ett arbete som kan ta flera veckor beroende på husets storlek, och det är viktigt att allting blir rätt så att systemet håller länge.

Vi vill gärna att du som privatperson ska förstå vad som händer och kunna följa arbetet med din dränering i Karlskoga. Här kommer därför en kort sammanfattning av vad det egentligen är vi gör när vi dränerar ditt hus. Din dränering i Karlskoga består av 3 delar: dräneringsrör, isolering/fuktskydd och ett dränerande lager av exempelvis grus.

  • Dräneringsrören ska placeras på en nivå som ligger under den lägst liggande delen av husgrunden. Rören är inte täta utan har små hål där vatten kan rinna in. Vi placerar rören med en lutning bort från huset så att vattnet leds iväg ordentligt.
  • För att skydda ditt hus mot fukt monterar vi även skyddande isoleringsskivor, gärna av märket Isodrän, på utsidan av väggarna där vi har grävt upp diket. De hjälper till att hålla din husgrund och dina källarväggar varma och torra.
  • Vi fyller igen diket runt huset med ett dränerande lager av grus. På så sätt ser vi till att vattnet sipprar ner till dräneringsrören istället för att sugas upp i jorden och stanna kvar runt huset.

Kunden i fokus

Det som motiverar oss i vårt dagliga arbete är att hjälpa människor. Det är något vi verkligen brinner för. Vi har ett stort fokus på kundnöjdhet och vi vill att du ska känna dig trygg med att din dränering i Karlskoga blir korrekt utförd när du anlitar oss.

Varmt välkommen att kontakta oss för en skickligt utförd dränering i Karlskoga! Vi jobbar stenhårt varje dag för att ge våra kunder förstklassiga markarbeten och bästa tänkbara service.

TMJ Entreprenad AB


Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr

0586-73 92 91

[javascript protected email address]

559262-4992


Dränering

Enskilt avlopp


logo-image

Om Oss

Livet är för kort för att bo i ett fuktskadat hus. Låt oss ta hand om din dränering i Karlskoga så får du ett torrt, varmt och tätt hus!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

TMJ Entreprenad AB

Org nr: 559262-4992
Skattkärrsvägen 59
656 71 Skattkärr
Tel: 0586-73 92 91

Hitta hit